20120418

OBS!

My drawing "Rocks, Brämön" seem to be published a bit everywhere on the internet at the moment, fun! BUT it says that someone called Marcel Maslowski has drawn it - which is very wrong. I have no idea how this has happend, but it feels quite sad. The danger with internet I guess, does everything you/me/we publish need to have a label on it?
(Screenshot from  http://journal.harikumar.co.uk/ )


5 kommentarer:

MrMartn sa...

Copyright har du alltid. Hör av dig till dem och be dem ändra. Tack och hej!

Valfrid sa...

det är ju helt sjukt... så typiskt, och det kommer bara bli mer och mer vanligt med alla dessa tumblr-bloggar där folk inte ens skriver en liten kommentar om vad det är.... aaah

Lovisa Lindström sa...

Ja, det är ju dessa tumblr hemsidor som är problemet, där en post leder till ca 70 nya poster som seden leder till 70 nya poster var igen. Det är ju fantastiskt för information kan spridas så snabbt till så många, men också konstigt när det blir fel som nu och du inte kan "stoppa det". Ofta så har dessa tumblr-sidor inte ens en kontakt adress. Och det är ett enormt jobb att sitta och maila alla dessa människor och säga att det blivit fel.

Mats Håkansson Behrbohm sa...

trist.
du får se på situationen som att det är rätt kul att Marcel tycker du har gjort så snygga teckningar så han tar steget och publicerar dem i sitt namn.
Jag har iallafall länkat tillbaka till dig (och alla andra som jag publicerar) på min sida, ordentlig som jag är :)
Hoppas du blivit frisk och att våren har kommit tillbaka
kram

Lovisa Lindström sa...

Hej Mats!
Ja, fast jag tror nog inte det är han som har gjort det själv. Det har nog bara blivit någon konstig mix-up någonstans. Men exakt, man får se det som komplimang helt enkelt!
Våren är inte tillbaka, den verkar ha ångrat sig, men jag har blivit frisk iaf!
Kram!